MARK V MAX Platinum električni raspršivač boja brzo raspršuje različite vrste materijala: boju, strojni glet, vatrootrporne nanose itd.

Mark V Max Platinum je multifunkcionalan uređaj za bojanje velikih površina kako unutarnjih tako i vanjskih.

“QuikReel ™ ” integrirano crijevo omogućuje da u nekoliko sekundi razvučete crijevo do 45 m, te imate raspon bojenja do 90 m bez prenošenja uređaja. Novi sistem za čišćenje “FastFlush” pokreće motor na višoj brzini, što rezultira visokim protokom i bržim čišćenjem, te omogućuje rad i u otežanim uvjetima. Uz “Control™”  postiže se tačniji nadzor pritiska na kraju crijeva što omogućuje precizniji rad s manje prskanja. Veliki pneumatski to;kovi jednostavno prelaze preko neravnih terena i stepenica.

  TEHNIČKI PODACI
Naziv Mark V Max Platinum
Max. veličina mlaznice (s bojom) 0,035"
Max. veličina mlaznice (sa žbukom) 0,037"
Protok 4.3 l/min
Max. radni pritisak 230 bar
Pištolj 0.9 m x 1/4"
Standardna mlaznica HD Blue glet masa
Motor 1.6 KW

 

Najpametniji sustav SmartControl-E™

Digitalni SmartControl-E nadzire način raspršivanja i prilagođava rad pumpe za manje od jedne sekunde. Čak i s više pištolja, nema odgode ni čekanja da se raspršivač prilagodi i omogući dosljedan mlaz raspršivanja.
Taj pametni sustav koordinira sve elektroničke uređaje, kao što su tajmer za FastFlush™, bežična kontrola tlaka E-control™, (trajni) mjerač litara, šifriranje pogrešaka i nazivni tlak.
Jednostavno, sve na jedan gumb.