Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našu vrhunsku MAB 100 K bušilicu sa sistemom brze zamjene borera skidanjem stezne glave BEZ KLJUČA.

Predstavljanjem ovog novog proizvoda nastavljamo da vam nudimo najbolja rješenja i naprednu tehnologiju za magnetne bušilice, postavljajući presedan na tržištu.
Sa sistemom brze zamjena borera skidanjem stezne glave BEZ KLJUČA, borere možete mijenjati brzo i jednostavno. Boreri su automatski zaključani u uređaj. Boreri se otpuštaju tako što prsten stezne glave gurnete prema gore i izvadite borer.

  TEHNIČKI PODACI
Bušenje borerom 30 mm 12 - 30 mm
Bušenje borerom 55mm 12 - 30 mm
Opseg brzina - prva brzina 460 min-1
Brzo-izmjenjivi adapter - stezna glava bez ključa 19 mm
Težina 9.9 kg
Veličina magneta 84x160x41.5
Hod 70 mm
Napon 230 V AC, 50-60 Hz
Snaga motora 1050 W

 

Originalna lagana magnetna bušilica MAB 100K je teška samo 9,9 Kg. Ova snažna ali lagana mašina predstavlja praktičan alat za bušenje iznad glave, horizontalno bušenje ili ako je trebate ponijeti sa sobom kada bušite na visinama. Zbog svoje male težine, MAB 100K je idealna mašina za bušenje na mostovima, montažnim konstrukcijama...

Sigurna je za rukovanje. Zbog svog položaja unutar kućišta, kablovi su zaštićeni od kidanja. Kabl motora MAB 100 K ide iz unutrašnjosti mašine i ne nalazi se na vanjskom dijelu. Ovim se sprečavaju nezgode do kojih može doći zapetljavanjem kablova i sprečavaju se kvarovi uzrokovani time što rukovatelj podiže mašinu držeći je za kabl.

 

MATERIJALI:

Osnovni premazi, boje, boje na vodenoj bazi, akrilne boje, boje na bazi otapala, lakovi